Reklam

• APK Durumu

Softonic incelemesi

Paróquia de Nossa Senhora da Hora - Kapsamlı Sosyal ve İletişim Platformu

Paróquia de Nossa Senhora da Hora, Jorge D. Guimarães tarafından geliştirilen ücretsiz bir Android uygulamasıdır ve Sosyal & İletişim kategorisine girer. Uygulama, Facebook, Twitter, Youtube ve Instagram gibi çeşitli sosyal medya kanallarını entegre eden kapsamlı bir platform sağlayarak kullanıcıların kilise topluluğuyla bağlantı kurmasına yardımcı olmayı amaçlar. Ayrıca, uygulama kilisenin etkinlik takvimine, konumuna ve iletişim bilgilerine erişim sağlayarak kullanıcıların yaklaşan etkinlikler ve faaliyetler hakkında bilgi sahibi olmasını kolaylaştırır.

Uygulama, ihtiyacınız olan bilgilere kolayca ulaşmanızı sağlayan kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Kilise topluluğuyla bağlantıda kalmak ve en son etkinlikler ve haberlerden haberdar olmak isteyenler için ideal bir araçtır. Genel olarak, Paróquia de Nossa Senhora da Hora, amacını etkili bir şekilde yerine getiren kullanışlı ve pratik bir uygulamadır.

Program diğer dillerde mevcuttur

Paróquia de Nossa Senhora da Hora APK için Android

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.5 - 21/04/2022

(0)
  • APK Durumu

Paróquia de Nossa Senhora da Hora hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Paróquia de Nossa Senhora da Hora denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam